Can Picafort - Mallorca

Benvinguda

Gastronomia

SOPES MALLORQUINES

Ingredients

Pa de sopes (pa 'moreno' quasi bé sec a tallades fines) 200 gr., 1 manat de bledes, 1 col de cabdell petita, 1 manat de cebes tendres, 1/2 manat de julivert, 1 tomàtiga, 2 cullerades de pebre bord dolç, 1 mica de pebre bord coent, 3 pebres verds, oli d'oliva, aigua.

Elaboració

Sofregir dins una greixonera les cebes i el pebre. Incorporar la resta de verdures a bocins. Deixar que redueixin i posar-hi el pebràs. Deixar coure i agregar l'aigua. Treure la verdura, col·locar el pa per a que se begui el brou i un pic se l'hagi begut, sumar-hi la verdura i regar amb oli d'oliva. Deixar reposar uns minuts abans de servir.

Flash

Idiomes

Peu de pàgina

© 2008 - Ajuntament de Santa Margalida - Avís legal - Crèdits - Google Maps - Rutes Culturals en Santa Margalida